Priser

akon logo

En del af AKON AS

Priser

Prisen for en individuel samtale à 45 minutter er 930,- kr.

Parterapi koster 1.500,- kr. pr. session à 90 minutter.

For priser for gruppeterapiforløb, kontakt os og hør nærmere.

Da vi mener, det er vigtigt, klienten føler sig tryg ved psykologen, har du mulighed for at komme til en kort indledende samtale med en af os. Samtalen varer ca. 20 minutter, hvorefter du kan vurdere, om vi er det rigtige behandlingstilbud for dig.

Du kan forvente, første samtale kan afholdes inden for en uge, når du har kontaktet os. Ved første samtale aftaler vi, hvordan det efterfølgende forløb skal sammensættes.

For priser på de ydelser, der udføres af vores hovedvirksomhed, AKON A/S, kan du høre mere ved at kontakte os på tlf. 96 44 40 08. Du er også velkommen til at orientere dig på vores hjemmeside www.akon.dk

Tilskudsmuligheder
Vi er ikke omfattet af sygesikringen. Det betyder, at du ikke kan bruge en lægehenvisning til psykologbehandling med tilskud hos os.

Sygeforsikringen danmark yder tilskud til psykologhjælp; kontakt os og hør nærmere. Ligeledes kan du under nogle sundhedsforsikringer få tilskud til behandling hos os.
 
Afbud
Afbud skal foregå på tlf. 96 44 40 08 senest kl. 15.30 dagen før, du har en aftale. Hvis du melder afbud senere end dette, eller hvis du udebliver uden afbud, er prisen 930,- kr.

For alle typer af psykologbehandling gælder, at der betales kontant ved hver enkelt samtale, med mindre vi aftaler andet.

AKON AS

Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro
Tlf.: 96444008

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

pnlogo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere